Bos Machine Verplaatsing
Weesp  tel. 0294  414970    info@bos-kraanverhuur.nl

Warehousing

Wij bieden opslagcapaciteit voorzien van oliebestendige en vloeistofdichte vloeren met grote draagkracht.  De mogelijkheid tot inkratten en inpakken van objecten. Desgewenst kunnen kratten en kisten op maat worden gemaakt.     

De objecten worden transport klaar gezet. Warehousing en opslag in onze beveiligde en verwarmde loods biedt de mogelijkheid uw goederen voor kortere of langere tijd op te slaan. Handig, indien uw opslagruimte beperkt is of als levering en installatie/plaatsing van het object niet op dezelfde dag mogelijk is. Volledige service van opslag, overslag en transport tot aan werklocatie. Ook bieden wij opslag op buitenterrein voor o.a containers, haspels, compact-stations, tanken en koelmachines. Goederen kunnen gelost worden met mobiele telescoopkraan, verreiker en heftrucks.                                                                                                                                Gespecialiseerd in industriële machineverhuizing, machine verplaatsing, trafo transport, installatie montage en demage en machine transport.

Wij werken voor netwerkbeheerders en nutsbedrijven voor het transport en op positie zetten van trafo's, installatie kasten, provisoria's, magnafixen en installatie rekken. Worden coq-ventielkasten verwijderen en afgevoerd.  Deze goederen kunnen tijdelijk of al naar gelang nodig is in opslag genomen worden.