Bos Machine Verplaatsing
Weesp  tel. 0294  414970    info@bos-kraanverhuur.nl

Industriële Machine Verhuizingen.

Bij industriële verhuizing van bedrijfs- en productie machines kunnen wij de opdrachtgever totaal ontzorgen met goede werkvoorbereiding,vakgerichte werkmateriaal en ervaren medewerkers in machine verhuizing, machine transport, industriéle machineverplaatsing, machine de- en montage en transformator verplaatsing.

Bos is gespecialiseerd in het intern en extern verhuizen van bedrijfs- en productie machines en industriële objecten. In bedrijfshallen en fabrieken kunnen objecten worden gedemonteerd en worden afgevoerd. Assisteren we bij monteurs en installateurs bij montage en demontage van machines en productieprocessen. Worden machines, ketels, tanken, transformatoren en installatiekasten intern naar de opstellocatie getransporteerd en op de gewenste positie gezet.

Voor het machine verplaatsing en machine transport beschikken we over mobiele telescoopkranen, mini-kranen, autolaadkranen, semi-diepladers, diepladers, bakwagens, huiftrailers, heftrucks en transporters. Vakgericht werkmateriaal interne transportmiddelen zoals opbouw hijsvoorziening boven machines, tanken en reactors voor het verwijderen en vervangen van onderdelen en spoedreparaties. Bos is 24/h inzetbaar voor calamiteiten en spoed werkzaamheden.

 Gespecialiseerd in industriële machineverhuizing, machine verplaatsing en machine transport.